Voor iedere regio containerveruur!

Het huren van een container wordt steeds populairder in Nederland. Er zitten namelijk veel voordelen aan, die voor meer gemak zorgen. Samen met u zorgen we ervoor dat Nederland schoon blijft.

Ook in úw regio een container huren? Dat kan! Wij van Container Nederland leveren namelijk containers in heel Nederland en schieten daarmee te hulp bij iedere klus. Of u nu te maken heeft met een grote zakelijke klus, of een kleine particuliere klus maakt voor ons niet uit. Met de diverse formaten en varianten is er voor iedereen een geschikte container en maken wij het afvoeren van afval kinderspel. Meer weten over hoe uw regio container huren in zijn werk gaat? We leggen het graag uit!

Het kiezen van de juiste container

Voor het kiezen van de juiste regio container is het belangrijk dat u van tevoren goed nagaat met wat voor afvalstroom u te maken gaat krijgen. Het is hierbij niet alleen belangrijk om te letten op de hoeveelheid, maar ook op de het soort afval. Elk van onze containers is namelijk gericht op een specifieke afvalstroom en op basis hiervan maakt u dan ook deze keuze voor een bepaalde container. U heeft hierbij de keuze uit bouwcontainers, grofvuil containers, puincontainers, groencontainers, houtcontainers en grondcontainers.

Wat betreft het formaat van de container is het belangrijk om de verwachte hoeveelheid afval naar boven af te ronden. De daadwerkelijke hoeveelheid afval valt over het algemeen hoger uit dan verwacht. Daarnaast is het niet toegestaan dat afval meer dan 20cm boven de rand van de container uitsteekt. Houd hier rekening mee bij het gebruiken van de regio container

Het bestellen van de container

Het bestellen van de regio container doet u eenvoudig vanuit onze webshop en een betaling via iDEAL. Dit wordt momenteel ondersteund door de volgende banken:

• Rabobank
• ABN Amro Bank
• ING
• SNS Bank
• ASN Bank
• Regio Bank
• Triodos Bank
• Knab
• Bunq
• Van Lanschot

Binnen deze bestelling geeft u direct aan waar en wanneer u de regio container graag zou willen ontvangen. Vervolgens komen wij de bak dan ook op deze afgesproken dag plaatsen. Dit is al inbegrepen bij onze prijzen

Het afvoeren van de container

Klaar met de regio container? Maak dan een afspraak voor het ophalen of wisselen van de container. Geen afspraak = geen container afvoeren. Onhandig? Natuurlijk niet! Dit doen wij alleen zodat u zelf gemakkelijk de huurperiode van de regio container kunt bepalen. Duurt de klus langer dan verwacht? Dan maakt u nog even geen afspraak voor het afvoeren van de regio container. Gaat de klus juist sneller dan verwacht? Maak dan vooral eerder al een afspraak en blijf niet onnodig lang met die container voor de deur zitten! Leuker kunnen we het afvoeren van afval niet maken maar wel makkelijker.

Container huren?

Bekijk het aanbod in onze webshop en kies de regio container die past bij uw klus! Vragen over uw regio container? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op. Ook voor persoonlijk advies over uw situatie kunt u bij ons terecht. Maak uw afval onze zorg en bespaar tijd bij uw klus. Dan rijden wij wel naar de milieustraat voor u!

Wanneer mogen wij úw container plaatsen? Tot snel!

Zoeken