Bouwbakkie huren?

Het huren van een container wordt steeds populairder in Nederland. Er zitten namelijk veel voordelen aan, die voor meer gemak zorgen. Samen met u zorgen we ervoor dat Nederland schoon blijft.

Zo gepiept! Bij Container Nederland vindt u voor iedere afvalstroom een passende container, zo ook voor uw bouwafval. Een bouwbakkie, ook wel bouwcontainer, is hierbij te huren in drie formaten: een container van 3m3, 6m3 en 10m3, waarbij u bij de 10m3 de keuze heeft uit zowel een open als een gesloten container. Hoe het huren van zo’n container in zijn werk gaat, ontdekt u in dit artikel. Bij directe vragen over onze bouwcontainers vragen wij u om een kijkje te nemen bij onze veelgestelde vragen of door direct contact met ons op te nemen.

Hoe werkt het bestellen van een bouwbakkie?

Heel erg simpel: Ga naar onze webshop en klik vervolgens op de bouwcontainer. Kies een passend formaat, voeg de desbetreffende container toe aan uw winkelwagen en ga door naar afrekenen. Vul alle gegevens in, inclusief de datum en locatie waarop de bouwbak graag zou willen ontvangen, en rond de betaling af. Vervolgens komen wij uw bouwbakkie op de afgesproken datum leveren, waarna u vanaf uw locatie direct kunt beginnen met het afvoeren van afval door simpelweg de container te vullen. Wanneer u klaar bent met de container of wanneer de container vol is, maakt u simpelweg een ophaalafspraak en zo komen wij uw container zo snel mogelijk weer ophalen.

Alles voor een voordelig tarief

De kosten voor het plaatsen en ophalen van de container zijn al inbegrepen bij onze prijzen, evenals de kosten voor vier weken containerhuur, het verwerken van het afval en eventuele milieutoeslagen. Dit komt doordat wij voordelige all-in tarieven hanteren, waarmee u dus niet voor verrassingen komt te staan. Heeft u een bouwbakkie nodig voor een langere periode dan vier weken? Dan hanteren wij een huurtarief van €2,- per extra dag (exclusief BTW).

Alle containers in het aanbod

Heeft u een andere container nodig dan de bouwcontainer? Dan heeft u de keuze uit een grofvuil container, puincontainer, houtcontainer, grondcontainer en groencontainer. Een bouwcontainer is namelijk gericht op bouwafval en zo kunt u niet álle afvalstromen in uw bouwbakkie kwijt… maar wel veel! Bouwafval is namelijk een gemengde afvalstroom, net als grofvuil. Dat wil zeggen dat het een combinatie is van meerdere afvalstromen zoals houtafval en puinafval maar let op: groenafval en grondafval valt weer niet onder bouwafval. Heeft u te maken met een enkele afvalstroom zoals hout- of puinafval? Kies dan voor de hout- of puincontainer. Deze bakkies zijn namelijk goedkoper omdat deze al losse afvalstromen betreffen, welke wij in tegenstelling tot bouwafval en grofvuil niet meer hoeven te scheiden op onze werkplaats.

Hulp nodig bij een bakkie huren?

Komt u er niet uit met het bestellen van een bouwbakkie? Of heeft u moeite met het kiezen van de juiste container voor uw klus? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op, we helpen u graag!

Wilt u graag direct een bouwbakkie bestellen? Ga dan direct naar onze webshop en bestel meteen uw bouwcontainer, óf natuurlijk één van de andere containers. Dan zien we elkaar snel!

Zoeken