Rolcontainer huren Breda

Wilt u een rolcontainer huren in Breda voor uw bedrijfsafval? Bij Rolcontainer Nederland bestelt u eenvoudig en snel de juiste rolcontainer voor uw afval. Onze rolcontainers zijn beschikbaar in de formaten 240, 660, 1100, 1300 en 1700 liter. Houdt u er rekening mee dat rolcontainers tot en met 660 liter door een normale deur passen. Bij Rolcontainer Nederland regelt u alle zaken gemakkelijk online. Heeft uw bedrijf meerdere afvalstromen? Wij adviseren u graag over de beste oplossing om uw afval duurzaam te verwerken. Neem contact met ons op!

Maandelijks opzegbaar

Scherpe tarieven, geen toeslagen

Levering door heel Nederland

Gratis plaatsing

Rolcontainer Nederland 1100 liter rolcontainer huren

De meest bestelde rolcontainers

Rolcontainer Nederland Restafval Bedrijfsafval container huren

Restafval

Rolcontainer Nederland 1100 liter container huren

1100 liter

18 vuilniszakken

Rolcontainer Nederland Archiefvernietiging 1x4

1x per 4 weken ledigen

Rolcontainer Nederland Contact Klantenservice

10% korting

2 jarig contract

€ 31,95

per maand

Direct bestellen!
Rolcontainer Nederland Restafval Bedrijfsafval container huren

Restafval

Rolcontainer Nederland 660 liter container huren

660 liter

11 vuilniszakken

Rolcontainer Nederland Archiefvernietiging 1x4

1x per 4 weken ledigen

Rolcontainer Nederland Contact Klantenservice

10% korting

2 jarig contract

€ 23,40

per maand

Direct bestellen!
Rolcontainer Nederland Papier en karton container huren

Papier/karton

Rolcontainer Nederland 240-liter container huren

660 liter

11 vuilniszakken

Rolcontainer Nederland Archiefvernietiging 1x4

1x per 4 weken ledigen

Rolcontainer Nederland Contact Klantenservice

10% korting

2 jarig contract

€ 12,15

per maand

Direct bestellen!

Soorten rolcontainers

Voordat u een rolcontainer in Breda gaat bestellen, moet u bepalen voor welke afvalstroom u een container wilt huren. Er zijn er namelijk een aantal en het is belangrijk dat u enkel de juiste producten in deze rolcontainer deponeert.

Container voor papier en karton

Bij een eigen onderneming of bedrijf waarbij veel gebruik wordt gemaakt van verpakkingsmaterialen, kartonnen dozen, en oude kranten is een papiercontainer essentieel, want dit is de makkelijkste en beste manier om een grote papierstroom te verzamelen. Heeft u vertrouwelijke documenten die u wilt opruimen? Dan kunt u ook kiezen voor een archiefcontainer. Deze containers zijn namelijk afgesloten waardoor uw documenten niet in handen kunnen komen van derden.

Restafvalcontainer

De restafvalcontainer is bedoeld voor al het afval dat niet gescheiden afgevoerd hoeft te worden. Het afval dat hierin terechtkomt wordt namelijk niet gerecycled, maar verbrand. Producten die u in de restafvalcontainer mag afvoeren zijn onder andere koffiecups, mokken en luiers.

Glascontainer

Er mogen slechts enkele soorten afval in de glascontainer zoals glazen flessen en potten. Een voordeel van glazen verpakkingen is dat deze volledig recyclebaar zijn. Heeft u bijvoorbeeld een horecaonderneming? Dan is een glascontainer een must. Wilt u bijdragen aan een beter milieu? Let bij het inkopen alvast op het soort verpakking.

Container voor organisch afval

Heeft uw onderneming te maken met veel organisch afval? Dan is een rolcontainer huren in Breda voor organisch afval de juiste oplossing. Deze container is onder andere geschikt voor groente en fruit en is geschikt voor bijvoorbeeld horecazaken en levensmiddelenwinkels.

Voordelen van een rolcontainer huren in Breda

Rolcontainer Nederland levert rolcontainers aan bedrijven en ondernemers in het MKB in diverse branches en sectoren. Wilt u een rolcontainer huren in Breda? Bij Rolcontainer Nederland bestelt u eenvoudig online een rolcontainer voor uw restafval, flessenglas, papier/karton, vertrouwelijk papier en organisch afval (swill) online. U selecteert op deze website het formaat container en hoe vaak deze mag worden geleegd. Wanneer u een rolcontainer bestelt, wordt deze gratis bij u op locatie geleverd. Door uw afval te scheiden draagt uw onderneming bij aan een beter milieu. Door een goede rolcontainer te huren in Breda draagt u bij aan een schonere omgeving en milieu. Daarbij kunt u afval meteen deponeren in de container en blijft uw locatie opgeruimd en schoon.

Rolcontainer huren bij Rolcontainer Nederland

Heeft uw bedrijf of onderneming veel afval? Afhankelijk van de hoeveelheid bedrijfsafval bepaalt u het formaat rolcontainer in Breda of de frequentie van het legen. Een 1100 liter container staat gelijk aan ongeveer negentien vuilniszakken. Een rolcontainer huren in Breda doet u al In een aantal eenvoudige stappen bij Rolcontainer Nederland. Of het nu gaat om restafval, flessenglas, papier/karton, vertrouwelijk papier en organisch afval (swill). Rolcontainers hebben als groot voordeel dat deze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Op zoek naar een afvalcontainer? Bekijk dan Container Nederland! Heeft u de container besteld? Dan kunt u vervolgens zelf bepalen wanneer u deze wilt laten legen en kunt u zelf bepalen hoe lang u gebruik wilt maken van een rolcontainer in Breda. Wij hanteren enkel de scherpste tarieven en leveren de containers gratis aan uw bedrijf. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.