Hoe kunt u het beste vertrouwelijke papieren weggooien?

Wilt u met een veilig gevoel uw oude documenten met persoonlijke, zakelijke en vertrouwde gegevens weggooien? En weet nu niet op welke manier u dit het beste kunt doen? Dan kan Rolcontainer Nederland u hierbij helpen. De beste manier om vertrouwelijke papieren weg te gooien is door het te laten vernietigen door een gecertificeerd vernietigingsbedrijf. Hieronder leest u alles over vertrouwelijke papieren weggooien en wat wij voor u kunnen betekenen bij dit proces.

 

Optie 1: de papierversnipperaar

Het versnipperen van papier met een papierversnipperaar is een handige optie, maar het brengt ook enkele nadelen met zich mee. U moet veel tijd besteden aan het zoeken en aanschaffen van een geschikte papierversnipperaar. Daarnaast is de aanschaf van een hoogwaardige papierversnipperaar vaak prijzig. Bovendien zult u de papierversnipperaar slechts af en toe gebruiken, waardoor het geen duurzame keuze is.

Voor een snelle, efficiënte en veilige vernietiging van vertrouwelijk documenten raden wij het aan om container te huren bij een gerectificeerd vernietigingsbedrijf. Van de inzameling tot het vernietigen van de documenten, alles wordt nauwkeurig en veilig verwerkt.

 

vertrouwelijk papier

 

Optie 2: papiervernietiging door Rolcontainer Nederland

De beste manier om vertrouwelijke papieren weg te gooien is door een vernietigingsbedrijf in te schakelen. Dit is een praktische en slimme oplossing om van uw vertrouwelijke documenten af te komen. De documenten worden onherstelbaar en AVG-proof vernietigd.

De vertrouwelijke papieren worden apart ingezameld in een afgesloten container. Deze afgesloten container waarborgt de veiligheid van uw persoonlijke gegevens. Door een vernietigingsbedrijf in te schakelen, bent u altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare vernietiging van uw documenten.

Daarnaast wilt u waarschijnlijk niet alleen van oude en onnodige gegevens af omdat u ze niet meer nodig heeft, maar ook om ruimte te besparen. Wanneer u gegevens verwijdert, zal dit uiteindelijk leiden tot een efficiënter gebruik van uw opslagruimte. Ten slotte geeft het zowel klanten als werknemers een positief gevoel van vertrouwen wanneer u goed met persoonlijke gegevens omgaat.

Meerdere redenen dus om ervoor te zorgen dat uw archief goed vernietigd wordt. Twijfel daarom niet langer en kies een rolcontainer voor archiefpapier om op een verantwoorde manier persoonsgegevens te vernietigen.

 

Archiefvernietiging volgens de AVG

In deze tijd is het van cruciaal belang om gegevens op de juiste manier te vernietigen, niet alleen vanwege de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), maar ook vanwege andere wet- en regelgeving die bedrijven verplicht om zorgvuldig met persoons- en bedrijfsgegevens om te gaan. Het waarborgen van de privacy van zowel klanten als personeel toont aan dat uw organisatie privacy serieus neemt en helpt risico’s te verminderen. Vertrouwelijke documenten die niet meer nodig zijn, dienen niet zomaar weggegooid te worden, maar moeten op de juiste wijze vernietigd worden om te voorkomen dat ze in handen van derden vallen.

Rolcontainer Nederland begrijpt dit belang en biedt praktische en veilige oplossingen, zoals aparte inzameling van vertrouwelijke documenten in afgesloten containers. Hierdoor kunnen vertrouwelijke documenten op een veilige manier worden vernietigd, zonder risico op gegevensinbreuken. Met het huren van rolcontainers voor archiefvernietiging kunt u ervoor zorgen dat uw vertrouwelijke documenten op een juiste manier worden verwerkt, zonder dat u zelf de verantwoordelijkheid hoeft te nemen voor het versnipperen. Kies vandaag nog voor een vertrouwelijke papiercontainer bij Rolcontainer Nederland en bescherm de privacy van uw bedrijf en klanten.

 

archiefpapier

 

Archiefvernietiging container huren bij Rolcontainer

Met een container van Rolcontainer Nederland nemen wij het vernietigen van uw vertrouwelijke papieren voor uw onderneming volledig uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is een specifieke container te kiezen en de datum van levering en datum voor het legen van de containers door te geven.

Onze ervaren medewerkers komen uw veilige en afgesloten container bij u ophalen. Vervolgens worden de documenten vernietigd in onze grote industriële shredder. Na papiervernietiging zijn er slechts onleesbare snippers over van uw documenten. Het versnipperde restmateriaal wordt vervolgens als grondstof gebruikt voor nieuwe producten.

Rolcontainer Nederland levert containers aan bedrijven en ondernemers in het MKB in diverse branches en sectoren. Heeft u vertrouwelijke documenten die u graag veilig wilt vernietigen of heeft u wekelijks/maandelijks vertrouwelijk papier? Neem dan contact met ons op of klik hier voor ons overzicht aan archiefvernietiging containers.

Neem contact met ons op!

Zoeken