Het huren van een container wordt steeds populairder in Nederland. Er zitten namelijk veel voordelen aan, die voor meer gemak zorgen. Samen met u zorgen we ervoor dat Nederland schoon blijft.

Bent u een aannemer van een klusbedrijf? Dan wordt er van sommige klanten verwacht dat u de afvalcontainer regelt. Logisch eigenlijk, want u weet wellicht beter welk afval en hoeveel afval er vrij zal komen tijdens het klussen. Heeft u een kluscontainer nodig voor uw project? Wij leveren afvalcontainers in verschillende soorten en maten zodat u op de juiste manier uw afval kunt afvoeren.

Welke kluscontainer huren?

De afvalstromen die wij voor u kunnen afvoeren zijn grofvuil, tuinafval, bouw- en sloopafval, puin, hout, dakafval, groen- en grondafval. We begrijpen dat het soms zelfs voor u lastig kan zijn om de juiste container te kiezen. Toch is het wel van belang dat de verschillende afvalstromen van elkaar worden gescheiden en daar speelt het huren van de juiste kluscontainer een grote rol bij.

Om te verduidelijken waar de kluscontainers voor bedoeld zijn hebben wij een opsomming gemaakt van elke afvalcontainer.

  • Grofvuil: aardewerk, huisraad, glaswerk, hout, kasten, magnetron, wasmachine/drogers, vloerbedekking, plavuizen.
  • Tuinafval container: graszoden, grond, bladeren, bomen, kunststof, plantenbakken, puin, stammen, stenen, struiken, takken, tegels
  • Bouw- en sloopafval container: alle houtsoorten, folie, gasbeton, gibo, gips, isolatie, karton, kunststof, metaal, papier, plastic en schoon puin.
  • Puincontainer: steenachtige stoffen.
  • Houtcontainer: boardplaat, spaanplaat en vezelplaat, deuren, geperst en geplastificeerd hout, geschilderd hout, kozijnen, pallets en sponningen.
  • Dakafval container: dakleer, bitumen en ander dakafval
  • Groencontainer: bladeren, planten, takken en struiken
  • Grondafval container: zand, graszoden, grond

De voordelen van de juiste kluscontainer huren

Steeds meer mensen willen het milieu een handje helpen. We zijn al aardig op weg maar het scheiden van afval blijft telkens een groot probleem. Toch is het scheiden van afval erg belangrijk voor het milieu. Met het apart inleveren van afvalstoffen besparen we CO2-uitstoot, worden er minder bruikbare afvalstoffen verbrand en hoeven we minder nieuwe grondstoffen te produceren. Genoeg redenen dus om nauwkeurig met het afval van uw klant om te gaan.

Het kan natuurlijk gebeuren dat iemand afval weggooit in een container die daar niet voor bestemd is. In dat geval wordt een groot deel van het afval achteraf gescheiden door middel van technieken zoals magneten en infrarood. Echter geldt wel, hoe meer vervuiling er in een afvalstroom zit, hoe meer geld en tijd het kost om bepaalde afvalstoffen te hergebruiken.

Direct online aan kluscontainer huren

Bent u opzoek naar een kluscontainer tegen een lage prijs? Bekijk dan eens onze webshop. U zult gegarandeerd de container vinden die bij uw klus past.

Zoeken